League of Legends E-Posta Doğrulama

Charizma

Yonetici
Yönetici
League of Legends (LoL) hesabını güvende tutmak için e-posta doğrulaması yapmak çok önemli bir adımdır. E-posta adresini doğrulayarak hesabını olası çalınma girişimlerine karşı koruyabilir, şifre sıfırlama işlemlerini kolaylaştırabilir ve hesabına özel bilgilere daha rahat erişebilirsin.

İşte e-posta doğrulama işlemini adım adım nasıl yapacağını anlatan bir rehber:

E-posta Doğrulama Adımları​

1. Riot Games Hesap Yönetimi Sayfasına Giriş Yap: İlk olarak, tarayıcını aç ve Riot Games'in resmi hesap yönetim sayfasına git
  2. Hesabına Giriş Yap: LoL oyununda kullandığın kullanıcı adı ve şifrenle hesabına giriş yap.
  3. E-posta Doğrulama Kısmına Git: Hesap yönetimi sayfasında, sol taraftaki menüde "E-posta Doğrulaması" veya benzeri bir başlık ara. Eğer e-posta adresin doğrulanmadıysa, bu alanda bir uyarı göreceksin.
  4. Doğrulama E-postasını Gönder: Bu alanda, e-posta adresine bir doğrulama bağlantısı göndermek için bir düğme bulunur. Bu düğmeye tıkla. Riot Games, hesabınla ilişkili e-posta adresine otomatik olarak bir doğrulama mesajı gönderecektir.
  5. E-postanı Kontrol Et: Şimdi e-posta kutuna git. Gelen kutusunda Riot Games'ten gelen "E-posta Adresini Doğrula" veya benzeri başlıklı bir mesaj bulmalısın. Eğer mesajı göremezsen, spam veya gereksiz (junk) klasörlerini de kontrol et.
  6. Doğrulama Bağlantısına Tıkla: Gelen e-postanın içindeki doğrulama bağlantısına tıkla. Bu bağlantı, seni tekrar Riot Games'in web sitesine yönlendirecek ve e-posta doğrulama işlemini tamamlayacaktır.

Dikkat Edilmesi Gerekenler​

• E-posta Adresinin Güncel Olması: Hesabınla ilişkili e-posta adresinin aktif ve erişilebilir olduğundan emin ol. Eğer bu adrese erişimin yoksa, öncelikle "Hesap Ayarları" kısmından e-posta adresini değiştirmen gerekir.
  • Güvenlik: E-posta doğrulama işlemi, hesabının güvenliğini artırmak için çok önemlidir. Bu işlemi tamamladıktan sonra, hesabını daha da güvende tutmak için iki faktörlü kimlik doğrulama (2FA) özelliğini de etkinleştirmeyi düşünebilirsin.

Tüm sayfalar yüklendi.
Geri