KFN CoinTR ve Arda Güler'den Dev İş Birliği

KFNRobot

KRALFORUM.NET
Moderator
Konu Sahibi

KFN Haberleri: CoinTR ve Arda Güler "Hız ve Güvende" Buluştu!​

Türkiye'nin önde gelen kripto para borsalarından CoinTR, global futbol sahnesinin parlayan yıldızı Arda Güler ile marka elçiliği anlaşması imzaladığını duyurdu. "Hız ve Güvende Buluştu" sloganıyla tanıtılan bu stratejik ortaklık, genç yıldızın sahadaki hızı ve yeteneği ile CoinTR'nin sunduğu güvenli ve hızlı işlem platformunu bir araya getirerek, kripto para piyasasında yeni bir güven algısı oluşturmayı hedefliyor.

KFN-Haberleri.png

Yeni Nesil Yıldız, Yeni Nesil Finans​

Real Madrid'de forma giyen ve Türk futbolunun geleceği olarak görülen Arda Güler, artık CoinTR'nin marka yüzü olarak çeşitli tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinde yer alacak. İstanbul'da düzenlenen görkemli bir imza töreniyle resmiyet kazanan iş birliği, Arda Güler'in dinamizmi, hızı ve oyun zekası gibi özelliklerini CoinTR'nin teknolojik altyapısı, işlem hızı ve kullanıcı güvenliğine verdiği önemle birleştiriyor.

CoinTR CEO'su Ali Eşelioğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada bu ortaklığın kendileri için önemini vurguladı:

"Arda Güler, sadece sahadaki yeteneğiyle değil, aynı zamanda disiplini, azmi ve genç yaşına rağmen taşıdığı sorumlulukla da yeni nesle ilham veren bir ikon. Biz de CoinTR olarak, en yeni teknolojiyle en yüksek güvenlik standartlarını bir araya getiriyoruz. Arda'nın sahadaki hızı bizim platformumuzdaki işlem hızını, onun kendine olan güveni ise bizim kullanıcılarımıza sunduğumuz güvenliği temsil ediyor. Bu nedenle 'Hız ve Güvende Buluştu' sloganı, bu iş birliğinin ruhunu mükemmel bir şekilde yansıtıyor."
[Arda Güler'in CoinTR logolu bir formayı imzaladığı anın fotoğrafı]

Arda Güler: "Geleceğe Yatırım Yapıyoruz"

İmza töreninde heyecanlı olduğu gözlenen Arda Güler ise teknoloji ve finansa olan ilgisini dile getirdi:

"Futbol kariyerimde her zaman en iyisi için çalışıyorum ve partnerlerimi de bu vizyona sahip markalar arasından seçiyorum. CoinTR'nin Türkiye'de finansal teknolojiler alanında yaptığı yenilikleri ve güvenliğe verdikleri önemi yakından takip ediyordum. Bu, sadece bir sponsorluk anlaşması değil, aynı zamanda geleceğin teknolojilerine ve Türkiye'nin potansiyeline yapılmış bir yatırımdır. Bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum."

Stratejik Bir Hamle mi?

KFN Finans ve Teknoloji Analisti Dr. Arda Yalçın, bu iş birliğinin kripto para piyasası için stratejik bir adım olduğunu belirtiyor:

"Kripto para borsaları için en kritik konu 'güven' inşa etmektir. Özellikle Türkiye gibi futbolun çok sevildiği bir ülkede, Arda Güler gibi genç, başarılı ve sevilen bir figürle iş birliği yapmak, markanın bilinirliğini artırmanın ötesinde, kitlelere 'biz de sizin gibi güveniliriz' mesajı vermenin en etkili yollarından biridir. Bu hamle, CoinTR'yi rakiplerinden ayrıştırarak daha geniş ve ana akım bir kitleye ulaşmasını sağlayacaktır. Arda Güler'in global tanınırlığı, CoinTR'nin

Geri